У батька щось останнім часом став попідійматися сахар. Спочатку я його возила по лабораторіям. Він вже немолодий, тому кожен раз вибиратися з дому - це ціла проблема.
Але нещодавно вирішила просто купити глюкометр. Чого я раніше цього не зробила?
Підкажіть, який глюкометр краще взяти.
Глюкометр
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться12021-12-20 22:34:01
Поделиться22021-12-21 01:03:21
Ось у мене зараз стоїть глюкометр. Чесно кажучи, я й сама не знаю, який краще, а якій - ні. Я купила однин з недорогих. Так що я би вам порадила - просто купуйте той глюкометр, який вам за ціною підходить.
Поделиться32021-12-21 01:08:14
Да взагалі якось страшно купляти недорогий глюкометр. По-перше, сумніваюсь, що недорога техніка довго прослужить, а, по друге, - хочеться бути впевненою у результаті аналізу.
Поделиться42021-12-21 01:21:24
Ну тоді я не буду вам щось конкретне радити. Просто зайдіть на сайт та самі подивіться там глюкометри https://apteka-ds.com.ua/catalog/domash … lyukometry Там є різні - і за ціною, і за брендом виробника, і за характеристиками та функціоналом.
Бюджетний варіант буде коштувати десь біля пятисот гривен.
Але майте на увазі, що купити глюкометр - це ще не все. Треба буде докуповувати витратний матеріал - ланцети (це голки, якими палець колють) та тест-смужки. А вони теж грошей коштують. Але це теж важливо.
Поделиться52021-12-28 12:28:53
Тут очень важно качество.
Поделиться62022-07-07 21:20:09
Головне правильно користуватись, адже багато хто просто на це увагу і не звертає, тоді кажуть що погано користуватись
Поделиться72022-07-07 21:35:27
А скажіть як добре, що можна без перешкод вдома самостійно робити тест і бачити який рівень цукру у вас. Мене це реально заспокоюю, адже в бабусі під укою завжди тест смужки Bionime https://med-line.com.ua/medical equipment/glykometri/ і вона в будь яку хвилину доби може зробити собі точний вимір аби знати що робити далі. Це рятує її завжди, адже в селі викликати лікаря не так і просто, як виявляється, а так знає що робити.