Всё для семьи

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Всё для семьи » Отдых для всех » Семейный психолог

Семейный психолог

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Коллеги, приветствую! А кто-то уже пользовался услугами семейного психолога? Нужны рекомендации.

0

2

Будет проще с психологом онлайн общаться. Так услуги в любое удобное время оказываются. Достаточно на сайте оставить заявку. И с вами сам психолог свяжется. Семейный психолог Анастасия Левина качественные услуги предоставляет. У неё всегда индивидуальный подход к конкретной ситуации. Советую к ней обратиться.

0

3

Консультация сімейного психолога по багатьом причинам може бути необхідною

0

4

Вика Воркуева написал(а):

Консультация сімейного психолога по багатьом причинам може бути необхідною

Так, ви праві. Я зараз шукаю такого спеціаліста у нас в Києві.

0

5

Гусев Антон написал(а):

Так, ви праві. Я зараз шукаю такого спеціаліста у нас в Києві.

Так ви можете зараз і онлайн мати зустрічі із психологом і це як мінімум зручно! В мене подруга для себе такий варіант обрала і от вже декілька місяців їй психотерапевт онлайн допомагає подолати усі психологічні труднощі. Сам він працює в Києві у Центрі психологічної діагностики та реабілітації Neuroflex . На першу зустріч подруга поїхала до самого центру, а потім вже по ходу розмови вони домовились, що будуть працювати онлайн. Набагато краще вона зараз себе почуває у психологічному стані, тому я за неї дуже рада!

0

6

Пользовались услугами семейного психолога из этого центра психологии https://genezis.in.ua/semeyniy-psikholog-kiev/ и достаточно эффективно. Были определенные проблемы у нас с мужем, специалист помог найти контакт и восстановить прежние отношения. Советую не тянуть, а обращаться, ничего страшного в этом нет и чем раньше начнете сеансы, тем больше шансов сохранить семью.

0

7

Я вважаю, що коли є проблеми в стосунках, то без хорошого психолога тут не обійтись. Хоча і ціни зараз не маленькі. Але то того вартує.

0

8

Я повністю вас підтримую, бо робота з психологом дуже часто дає можливість врятувати стосунки, чи навіть витягнути людину з депресії. Тут головне довіритись хорошому спеціалісту. Наприклад, ми нещодавно знайшли кваліфікованого сімейного психолога в онлайн-сервісі AboutYou. Пройшли десять сеансів, і пропрацювали багато проблем, які заважали нашим стосункам рухатись у перед. Дуже рада, що наважились на цей крок, бо невідомо яке б було закінчення без допомоги психолога.

0

9

Если к правильному и профессионалу идти, то всё норм.

0

Вы здесь » Всё для семьи » Отдых для всех » Семейный психолог

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно